Meistä

Imagepoint palveluksessasi

Imagepoint on johtava liikelahjojen ja myynninedistämistuotteiden toimittaja. Yritys on perustettu vuonna 1995 ja liikevaihtomme on n. 1,0 miljoonaa euroa. Palveluksessamme on 4 henkilöä. Kokomme ansiosta toimitamme luotettavasti suuriakin tuote-eriä ja oman, monipuolisen tuotevarastomme ansiosta saat haluamasi tuotteen nopeasti omalla painatuksellasi.

HENKILÖKOHTAISTA PALVELUA
Palvelemme sinua henkilökohtaisesti kaikkialla Suomessa. Pääkonttorimme ja varastomme sijaitsevat Helsingissä. Asiantuntevat myyjämme ja osaavat suunnittelijamme rakentavat sinulle parhaiten sopivan liikelahjakokonaisuuden.

LAATU RATKAISEE
Takaamme toimituksillemme ja tuotteillemme korkean laadun. Panostamme jatkuvaan tuotekehittelyyn ja laaduntarkkailuun. Kansainväliset ja kotimaiset tuotemerkkiedustukset ovat osa tätä laatua.

OMA PAINO JA BRODEERAAMO
Oma painomme viimeistelee tuotteesi yksilölliseksi. Olemme etukäteen testanneet kunkin tuotteen kohdalla parhaan ja kestävimmän painotekniikan. Valittavanasi on mm. silkki-, tampo-, offset- tai dimensiopainatus, brodeeraus, siirtokuva tai laserkaiverrus. Kerro toiveesi, opastamme sinut löytämään tuotteillesi parhaan painatuksen.

KANSAINVÄLINEN SUOMALAINEN
Olemme kansainvälisen liikelahjayhdistyksen PSI jäsen. Myös sinulle on jäsenyydestämme hyötyä. Käytämme hyväksemme laajaa, kansainvälistä tuote- ja toimittajatietoutta. Suurten yhteisostojen ansiosta pystymme tarjoamaan sinulle laajan valikoiman laadukkaita tuotteita järkevään.

asi  psi